Je website hoger in Google?

 

Social Media Marketing

Je website hoger in Google? Het liefst helemaal bovenaan....

Hoog in Google staan betekent veel gratis verkeer naar je website. Veel verkeer en bezoekers op je website biedt je de kans om diensten en producten aan de man te brengen. Hoe zorg je ervoor dat jou website wint van de concurrent en een betere positie krijgt in Google en andere zoekmachines? Hoe ga je het voor elkaar krijgen om met jou website altijd bovenaan de eerste pagina staan?

Wat is SEO?

SEO staat voor Search Engine Optimization. In het Nederlands noemen we dit Zoekmachine Optimalisatie. Een goed ingerichte en geoptimaliseerde website zal goed scoren in Google. Bij Google vinden ze de gebruikerservaring belangrijk. Mensen die gebruik maken van de zoekmachine van Google moeten snel en eenvoudig datgene vinden waar ze naar zoeken. Dus hoe relevanter jouw website is, des te groter de kans dat je goed gevonden wordt. Hoe beter je website is ingericht, des te hoger je ranking wordt binnen Google. In hoofdlijnen draait SEO om 3 zaken:

  • Techniek
  • Content
  • Autoriteit / relevantie

Techniek

De techniek van een website is erg belangrijk als het gaat om de performance, laadt de website snel? Een trage website wekt ergernis op bij de bezoeker waardoor deze zal afhaken. Is de website goed schaalbaar en dus leesbaar op mobiele apparaten? Ook hier geldt weer, als de website op mobiel niet gebruiksvriendelijk is, haakt een bezoeker sneller af. Is de website aangemeld bij Google Search Console? Is er een sitemap en is robots.txt goed ingericht? Allemaal zaken die van belang zijn bij een goede basis SEO.

Content

Zoals eerder gezegd is het de gebruiksvriendelijkheid van de website van groot belang, dat geldt ook voor de content. Sluit de inhoud van de website aan op de zoekopdracht van de bezoeker? Zijn de foto's en de teksten relevant en waardevol voor de bezoeker? Is de opbouw van de content makkelijk te lezen en is daar een goede structuur in aangebracht?

Autoriteit / relevantie

Hoe lang bestaat je website en hoe belangrijk ben je voor jouw doelgroep? Ben je al een begrip in jouw vakgebied? Hoeveel andere websites verwijzen naar jou website door middel van links op hun websites?

Search Engine Optimization (zoekmachine optimalisatie)

Gevonden worden op het internet, dat is wat alle bedrijven graag willen. Scoren in Google rankings betekent meer bezoekers op uw website of webshop en houdt in dat u meer klanten (consumenten) kunt bereiken. Googelen is inmiddels een werkwoord geworden en als men iets wil opzoeken dan tik je het simpel weg in in Google. Vervolgens verschijnen er allerlei resultaten en de kunst is om als bedrijf op de eerste pagina te staan en dan nog het liefst op de eerste “organische” positie.

Meer klanten bereiken met uw website door middel van SEO (Search Engine Optimization)

U zoekt een specialist om ervoor te zorgen dat uw website beter scoort in de Google zoekresultaten. Bij Webmolen bent u verzekerd van het juiste advies en een plan van aanpak gericht op uw bedrijf. Daarnaast is het belangrijk om de impact en de gevolgen van SEO goed te begrijpen. Daarom plannen wij altijd een persoonlijk gesprek voordat we starten met het uitvoeren van uw opdracht. In dit consult van 45 tot 60 minuten bespreken we wat we voor u kunnen betekenen.

SEO (Search Engine Optimization) Amersfoort – gratis consult

Webmolen is onder meer actief voor bedrijven uit Amersfoort en omgeving. Zoekmachine optimalisatie nodig voor uw bedrijf? is uw bedrijf gevestigd in Amersfoort of een van de volgende plaatsen in de regio Eemland: Leusden, Soest, Soesterberg, Nijkerk, Eemnes, Baarn, Blaricum, Woudenberg, Scherpenzeel, Hoevelaken, Barneveld, Zeist? neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend consult waarin wij uitleggen hoe we u kunnen  helpen om hoger in Google te scoren en meer klanten naar uw website en bedrijf te trekken. Dus meer conversie en meer verkopen!

Wacht niet langer en vraag een gratis SEO consult bij ons aan!

Wij helpen je graag om meer bezoekers te genereren, wij staan klaar om jouw website te optimaliseren en de conversie te verhogen!

Onze klanten

Loodgieter Amsterdam TFK installatie service