Online marketing bureau Amersfoort

 

Social Media Marketing

Online marketing bureau Amersfoort

Je hebt een website of webshop en je wilt online goed gevonden worden? Een goede ranking in zoekmachines is belangrijk op het moment dat je omzet via je website of webshop wordt gegenereerd. De online marketing is hierin cruciaal. Heb je je online marketing al op orde? of is er nog veel te winnen? Bij Webmolen werken we met maatwerk en bepalen samen welke strategie het beste bij jou product en/of dienst past. Dat noemen wij resultaat gericht online campagne voeren.

Webmolen online marketing bureau in Amersfoort

Vanuit ons kantoor in Amersfoort bedienen wij klanten uit heel Nederland en ook een aantal klanten in het buitenland. Onze uitdaging is om klanten te helpen zichtbaar te worden op het internet en daardoor een groei te realiseren. Met data kunnen we nauwkeurig zien welk effect een online campagne heeft en welke resultaten en worden behaald. 
Ben je actief in de omgeving van Amersfoort en ben je benieuwd wat Webmolen online marketing voor jou kan betekenen? Neem gerust contact met ons op, we komen graag langs.

Aanpak van online marketing Amersfoort

Zoals hiervoor gezegd begint online marketing met een strategie (plan van aanpak). De volgende zaken spelen een belangrijke rol bij het bepalen van het succes van jou marketing campagne:

 • Doelgroep(en)
  Welk klanten wil je bereiken en waar bevinden je klanten zich? Op welke online kanalen zijn jouw klanten actief.
 • Boodschap
  Wat heb je te melden en wat wil je communiceren, dit moet duidelijk, helder en voor iedereen begrijpelijk zijn.
 • Doel
  Wat is het doel van de campagne. Bijvoorbeeld meer bezoekers op je website, meer producten verkopen, meer volgers op social media kanalen. Je kunt in één campagne meerdere doelen hebben.
 • Budget
  Welk budget is er beschikbaar per project of campagne zodat er heel gericht per campagne kan worden bepaald wat de mogelijkheden zijn.

 

 

Wij helpen je graag om meer bezoekers te genereren, wij staan klaar om jouw website te optimaliseren en de conversie te verhogen!

Onze klanten

Loodgieter Amsterdam TFK installatie service