NieuwsNieuws

Digitaal Nieuwsmagazine
Geen certificaat? dan is je website volgens Google niet veilig

Webdesign Amersfoort SSL certificaatVolgens de nieuwe Chrome van Google die volgende maand uitkomt is je website niet veilig en wordt dat ook getoond aan de bezoeker van je website. We hebben hier in een eerder artikel al aandacht aan geschonken. Het lijkt nu echt zover dat browsers korte metten gaan maken met websites die geen SSL certificaat hebben. Chrome van Google is er nu mee begonnen en wanneer zal de rest volgen?

Wil je voorkomen dat je bezoekers van je website afschrikt en daardoor klanten misloopt?  laat dan zo snel mogelijk een SSL certificaat installeren. Uiteraard hebben we bij Webmolen Digitial Marketing alle kennis in huis om dat goed en snel te doen.

Neem gerust contact met ons op om te bespreken wat ervoor nodig is om een veilige website te krijgen.

Webdesign Amersfoort en mobiele apparaten

webdesign Amersfoort

Nieuwe website laten maken?  Vraag of deze geschikt wordt gemaakt voor Telefoon en tablet!

Te vaak komen wij nog websites tegen die net gemaakt of vernieuwd zijn en die niet goed worden weergegeven op mobiele apparaten. Zonde want de meeste gebruikers internetten tegenwoordig met een mobiele telefoon of met een tablet. Het aantal gebruikers dat via een computer of een laptop gebruik maakt van internet neemt nog steeds af. Het zou jammer zijn als je net (flink) hebt geïnvesteerd in een nieuwe website en de bezoekers haken af omdat je website niet gebruiksvriendelijk is.

Webmolen webdesign Amersfoort bouwt websites die geschikt zijn voor de meest gangbare apparaten. Heb je al een website en wil je weten hoe de website kan leiden tot meer bezoekers en meer leads, ook dan ben je bij Webmolen webdesign Amersfoort aan het juiste adres.

Laat je door een ander bedrijf een website bouwen en wilt daarbij ondersteuning en advies hebben?

Stuur gerust een email voor informatie of advies, wij helpen u graag verder!  bellen kan natuurlijk ook 06-53587611

 

Website en SSL (Secure Sockets Layer) certificaat

ssl certificaat

Waarom een SSL Certificaat gebruiken op je website?

De veiligheid van websites wordt steeds belangrijker. Een cruciale stap hierbij is de inzet van SSL-certificaten om een beveiligde verbinding via HTTPS mogelijk te maken.

Webdesign en WordPress Amersfoort

Webdesign en WordPress expert in Amersfoort, gespecialiseerd in het maken van uw WordPress website.

WordPress is een krachtig CMS systeem waarmee uw website wordt gebouwd. Wij maken een uniek design dat aansluit op uw huisstijl, Responsive is en ook nog gebruiksvriendelijk.

wij zijn bereikbaar

neem contact met ons op

CONTACT GEGEVENS

U kunt ons bereiken via email, telefoon, sms of whatsapp.

Wilt u liever vanuit uw locatie overleggen? Dan behoort Skypen ook tot de mogelijkheden.

Adress

Korhoenstraat 15
3815 AH Amersfoort

Telefoon

Elghazi +31 6 53587611
Emil +31 6 19356579

Mail

info@webmolen.com

CONTACT FORMULIER

Je naam (verplicht)

Je e-mail (verplicht)

Telefoonnummer (verplicht)

Onderwerp

Je bericht


Portfolio

een greep uit onze opdrachten

ONZE DIENSTEN

VOOR UW GEMAK

Steeds meer mensen gebruiken internet via telefoon of tablet. Voor een goede weergave van uw website is het essentieel dat deze is ingericht voor alle mobiele apparaten. Dit doet Webmolen standaard voor u.

Ga naar responsive design

Uw website geschikt voor mobiel

Professionele webshops

Een gebruiksvriendelijke webshop met een professionele uitstraling die past bij uw product of dienst, dat is wat u zoekt! Webmolen bouwt prachtige webwinkels met Prestashop. Ons systeem heeft ongekend veel mogelijkheden. Daarnaast zorgt een eenvoudig te beheren administratiepanel voor veel gebruiksgemak en tijdwinst. 

Ga verder naar webshop maken

Een professionele website of webshop verdient ook hosting van hoogwaardige kwaliteit. Webmolen verzorgt ook uw hosting. Dit heeft veel voordelen en u kunt onder andere rekenen op persoonlijke support en ondersteuning.

Ga verder naar webhosting

Domein registratie & Hosting

Zoekmachine optimalisatie amersfoort

zoekmachine optimalisatie amersfoort

Hoog in Google scoren en snel gevonden worden door uw potentiële klanten! Laat uw website door Webmolen via een SEO scan analyseren. U krijgt een uitgebreide rapportage met advies en aanbevelingen. Daarna beginnen we met uw website effectief in te richten en te optimaliseren. Hoe hoger uw website in Google staat, hoe meer bezoekers u genereert. 

Ga verder naar SEO

Vanuit schets en creatief voorstel ontwerpt Webmolen een volledig herkenbare huisstijl. Uw klanten zullen in één oogopslag zien om welk bedrijf het gaat.  Daarnaast ontwikkelen wij flyers, posters, brochures en presentatiegidsen. Kortom, alle voorbereidende werkzaamheden voor uw drukwerk van ontwerp en gereed voor afdruk maken, tot de levering van het drukwerk.

Lees meer over huisstijl ontwerp

Logo en huisstijl ontwerp

grafisch design amersfoort webmolen

Stroomlijn uw online aanwezigheid

online marketig

Webmolen helpt uw online diensten te integreren in bedrijfsprocessen. Van adword campagnes tot social media integratie. Wij zorgen ervoor dat uw doelgroep u weet te vinden!

Lees meer bij online marketing

Advies of begeleiding nodig bij uw project? Webmolen biedt advies gesprekken maar ook consultancy aan. Wij nemen u bij de hand om ervoor te zorgen dat de juiste keuzes worden gemaakt. 

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem snel contact met ons op!

Advies en consultancy bij digitale projecten

webmolen webdesign amersfoort advies

Meer informatie? vul het contactformulier in!

Je naam (verplicht)

Je e-mail (verplicht)

Telefoonnummer (verplicht)

Onderwerp

Je bericht