Website laten maken

Social Media Marketing

Een professionele website laten maken.

Een website laten maken kan bij tal van designbureaus, dat maakt Webmolen niet anders. Ons succes zit hem vooral in onze service waarbij we net een stapje meer doen dan afgesproken en niet voor elke wis wasje een factuur sturen. We zijn altijd goed bereikbaar en bij spoed zijn we ook in de avonduren en weekend te bereiken. Natuurlijk zorgen ook wij voor een geweldig design van jouw website die volledig in je eigen huisstijl wordt gemaakt. Een website laten maken doe je dus bij Webmolen Online Marketing.

Website laten maken in Wordpress

Voor het maken van websites gebruiken wij het wereldberoemde CMS systeem van Wordpress. Volgens onderzoek zijn 34% van de websites wereldwijd met deze software gebouwd. Wij gebruiken de basis van Wordpress als frame en bouwen daar een mooie schil omheen. Doordat Wordpress een open source platform is zijn de mogelijkheden onbegrensd en worden er continu nieuwe functionaliteiten ontwikkeld. Het beheren van de website is dankzij dit systeem super eenvoudig. Na oplevering kun je de website zelf beheren of ervoor kiezen het door ons te laten doen.

Snel een website laten maken?

Wij bouwen je nieuwe website snel en professioneel. Een nieuwe website kan zelfs al binnen een week klaar zijn zonder dat we concessies doen aan kwaliteit en service. Een website die weer jaren vooruit kan. Bij het bouwen van een nieuwe website zorgen we er altijd voor:

  • Een responsive website (geschikt voor alle apparaten).
  • Een veilige website.
  • Seo basis is standaard ingesteld.

Wat kost een website laten maken?

Een vraag die we vaak krijgen is; wat kost het om een website te laten maken. De kosten kunnen per website verschillen. De kosten zijn afhankelijk van de grootte van de website, functionaliteiten en extra diensten die wij leveren. Een standaard website maken wij al vanaf € 795,-. Dit betreft een website geheel in eigen huisstijl, 10 pagina's, contactformulier en zoekfilter. Om verassingen achteraf te voorkomen ontvang je altijd een offerte vooraf.

WEBHOSTING

Goede hosting is erg belangrijk. De hosting servers van Webmolen zijn voorzien van de modernste technieken. laat daarom je hosting door ons vastleggen!

Onze klanten

Loodgieter Amsterdam TFK installatie service